Βικτώρια Παναγιωτίδου: «Κανείς δεν θεραπεύτηκε από τον καρκίνο του μαστού στέλνοντας καρδούλες»

Καρδούλες, καρδούλες καρδούλες. Για κάποιο λόγο, κάθε χρόνο γλυκερά μηνύματα με καρδούλες, παπάκια και χαμογελάκια φτάνουν στο inbox μας, προσπαθώντας να μας αφυπνήσουν. Για την πρόληψη; Για την εξέταση; Για την ίδια την ύπαρξη του καρκίνου; Ενας θεός ξέρει.

Πιθανότατα δεν το διαβάσατε ούτε εσείς ολόκληρο. Όταν μάλιστα φτάσατε στο «Βάλε μια καρδούλα στο προφίλ σου» μάλλον το διαγράψατε με την αμηχανία που δημιουργεί μια τέτοια ανούσια προστακτική. 

Ωστόσο, ίσως και να υπάρχει τελικά λόγος ύπαρξης αυτών των γλυκερών μηνυμάτων, αφού κάθε χρόνο ξεκινά ένα debate για την ύπαρξή τους και γυναίκες όπως η Βικτώρια Παναγιωτίδου, εμφανίζονται στα προφίλ μας. 

«Μένω στη Θεσσαλονίκη, είμαι γραφίστρια. Παράλληλα ασχολούμαι και με αεροφωτογραφίσεις με drone» μας λέει η Βικτώρια που πριν από λίγα χρόνια διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού. 

«Πέρσι ήταν μια ασπρόμαυρη φωτό, πρόπερσι κάτι άλλο δεν θυμάμαι… φέτος είναι οι καρδούλες… Κανείς δεν θεραπεύτηκε ή γλίτωσε στέλνοντας καρδούλες ή κάποια άλλη χαζομαρίτσα! Ας είμαστε σοβαρές/ σοβαροί με ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι ο καρκίνος! Trust me I know!» έγραψε η Βικτώρια σε μια ανάρτηση ως απάντηση στις καρδούλες που σκάνε στο inbox της. 

Διαβάστε την ιστορία της Βικτώριας Παναγιωτίδου στο Bovary.gr

Πηγή:Γυναίκα

Μοιράσου το με τους φίλους σου:

Σχόλια

Σχόλια