Βραχάκια με ινδική καρύδα, γιορτινά

Εύκολο και χλιδάτο γλύκισμα για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται.

Απαιτούνται ελάχιστα υλικά και το γλυκό είναι εύκολο ακόμη και για ερασιτέχνες σεφ!
Υλικά

  • 125 γραμμάρια ινδική καρύδα, τριμμένη
  • 80 γραμμάρια λευκή ζάχαρη
  • 3 ασπράδια αυγών

Εκτέλεση

  • Ανάψτε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
  • Βάλτε όλα τα υλικά σε μίξερ και γυρίστε για 4 λεπτά, λίγο περισσότερο αν το κάνετε στο χέρι
  • Ετοιμο! Με ένα κουταλάκι του καφέ τοποθετείτε σε ταψάκι, το οποίο έχει καλύψει με λαδόκολλα, τα βραχάκια
  • Με το χέρι τα διαμορφώνετε σε βραχάκια-πυραμίδες, να έχουν γωνίες
  • Ψήστε για 10-15 λεπτά και προσοχή, μην καούν
  • Αφήστε να κρυώσουν πριν τα σερβίρετε

Πηγή:iGastronomie

Μοιράσου το με τους φίλους σου:

Σχόλια

Σχόλια