Εγινε viral: Ο βράχος «ρουφήχτρα» που σε βγάζει σε μυστική σπηλιά [βίντεο]

Ενας βράχος που σε «καταπίνει» για να σε βγάλει στη συνέχεια σε μία σκοτεινή, μυστική σπηλιά έχει γίνει το νέο must σημείο να επισκεφθεί κανείς στη Βραζιλία.

Πρόκειται για τον Pedra Que Engole που στα αγγλικά μεταφράζεται ως Swallow Rock. Ο μοναδικός αυτός βράχος βρίσκεται στο Trindale του Ρίο Ντε Τζανέιρο και προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες. Ο σχηματισμός του βράχου μέσα από τον οποίο τρέχει και ένας μικρός καταρράκτης με την πρώτη ματιά δείχνει ως ένα μέρος αρκετά συνηθισμένο. Ωστόσο, κάποιοι ριψοκίνδυνοι ανακάλυψαν ότι αν βάλεις το σώμα σου κάτω από την κοιλότητα που σχηματίζει ο βράχος, το νερό θα σε στείλει σε μία μυστική σπηλιά στην οποία χωράνε περίπου τέσσερα άτομα και από την οποία βγαίνεις ακολουθώντας τη ροή του ποταμού.

Αν και δεν φαίνεται εύκολο, οι επισκέπτες έχουν αξιολογήσει την όλη εμπειρία με 4,5 αστέρια στο TripAdvisor.

Η νέα αυτή εμπειρία έχει κατακλύσει και τα κοινωνικά δίκτυα με τους χρήστες να κάνουν ενθουσιώδεις περιγραφές της και να ποστάρουν από εικόνες και βίντεο μέχρι περιγραφές για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να βρει τον Swallow Rock και συμβουλές για το πως να τοποθετήσεις κατάλληλα το σώμα σου ώστε να γλιστρήσεις στη σπηλιά όσο πιο εύκολα γίνεται. στης των κοινωνικών δικτύων γράφει: «Ο βράχος που πάτε είναι ανάμεσα σε δύο μεγάλους βράχους όπου το νερό πέφτει ανάμεσά τους. Εκεί μπορείτε να δείτε μία τρύπα. Βάλτε τα χέρια σας ευθεία πάνω και πόδια ακριβώς από κάτω και αφήστε το ρεύμα να σας οδηγήσει κάτω από τον βράχο. Είναι πραγματικά εύκολο, αλλά γρατζούνισα την πλάτη μου λίγο. Κάτω από τον βράχο είναι πολύ ωραία επίσης».

Συγκεκριμένα χρήστης των κοινωνικών δικτύων γράφει: «Ο βράχος που πάτε είναι ανάμεσα σε δύο μεγάλους βράχους όπου το νερό πέφτει ανάμεσά τους. Εκεί μπορείτε να δείτε μία τρύπα. Βάλτε τα χέρια σας ευθεία πάνω και πόδια ακριβώς από κάτω και αφήστε το ρεύμα να σας οδηγήσει κάτω από τον βράχο. Είναι πραγματικά εύκολο, αλλά γρατζούνισα την πλάτη μου λίγο. Κάτω από τον βράχο είναι πολύ ωραία επίσης».

Πηγή:Travel

Μοιράσου το με τους φίλους σου:

Σχόλια

Σχόλια