Εκνευρίστηκε ο Μαργαρίτης σε συνέντευξη: Μην με κολλάς στον Ρέμο

Μην με κολλάς στον Ρέμο! Πάμε παρακάτω σε παρακαλώ πολύ! Μην με μπερδεύετε!Τι έγινε ο Αντώνης Ρέμος που δεν θα του πουν τι θα πει; Δεν κατάλαβα! Έχουμε πολύ καλούς τραγουδιστές. Όλοι είναι σπουδαίοι τραγουδιστές. Τα τραγούδια είναι αυτά που λίγο μοιάζουν. Αλλά εντάξει δεν φταίνε οι τραγουδιστές γι΄ αυτό

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Μαργαρίτης με δημοσιογράφο που του ανέφερε δύο φορές το όνομα του Ρέμου στην συνέντευξη.
Θα πήγαινε κριτής σε talent show; «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να προσφέρω κάτι γιατί εγώ τα λέω έτσι όπως πρέπει και εκεί τους λένε τι θα λένε», απάντησε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Δηλαδή υπάρχει περίπτωση τον Αντώνη Ρέμο, που είναι ένα τέτοιο όνομα, να του πουν τι θα πει;», ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Γιατί όχι! Τι έγινε ο Αντώνης Ρέμος που δεν θα του πουν τι θα πει; Δεν κατάλαβα! Έχουμε πολύ καλούς τραγουδιστές. Όλοι είναι σπουδαίοι τραγουδιστές. Τα τραγούδια είναι αυτά που λίγο μοιάζουν. Αλλά εντάξει δεν φταίνε οι τραγουδιστές γι΄ αυτό», απάντησε ο τραγουδιστής.

«Θεωρείτε ότι τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου μοιάζουν με κάποιων άλλων;», ήταν η επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου. Τότε, ο Γιώργος Μαργαρίτης, έχοντας χάσει εμφανώς την ψυχραιμία του, απάντησε: «Μην με κολλάς στον Ρέμο! Πάμε παρακάτω σε παρακαλώ πολύ! Μην με μπερδεύετε!».

Madata.GR

Μοιράσου το με τους φίλους σου:

Σχόλια

Σχόλια