Επιστροφή Σακελλαρίδη; Με ποιο κόμμα φλερτάρει. Εγκεφαλικά στο Μαξίμου

Επιστροφή στην πολιτική σκηνή για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη;

Μετά τον γάμο του με την Ράνια Τζίμα, από ότι φαίνεται ακολουθεί ακόμα ένας γάμος, αυτή τη φορά πολιτικός, για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Όπως «ακούγεται» λοιπόν για επάνοδο στην πολιτική σκηνή ετοιμάζεται ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτές τις φήμες, ο κ. Σακελλαρίδης δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ (άλλωστε, τον περασμένο Νοέμβριο είχαν «ακουστεί» πάρα πολλά για το πως μεθοδεύτηκε η αποχώρηση του).

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Τσίπρα ετοιμάζεται για άλλα λιμάνια και για την ακρίβεια για άλλο κόμμα.

Σε αυτή την περίπτωση τα ενδεχόμενα είναι δυο, βάσει της πολιτικής ιδεολογίας του: ή το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ή το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Δεδομένου όμως ότι αν και Αριστερός ο κ. Λαφαζάνης δεν πρεσβεύει τις ίδιες απόψεις (βλ. νόμισμα) με τον κ. Σακελλαρίδη, τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάει στο κόμμα της κ. Κωνσταντοπούλου.

Σε αυτή την περίπτωση, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό πολύ εντός του Μεγάρου Μαξίμου να αρχίσουν να… ιδρώνουν. Εκτός βέβαια εάν ο κ. Σακελλαρίδης σκέφτεται να ενταχθεί στο Κίνημα του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Διαβάστε τι πρωτότυπο είχε το bachelor party του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Φήμες

Μοιράσου το με τους φίλους σου:

Σχόλια

Σχόλια