Μαρία Σολωμού: «Tα παιδιά μας δε μας ανήκουν. Πρέπει να τα αφήνουμε ελεύθερα»

Η Μαρία Σολωμού είναι μια πολυσχιδής προσωπικότητα. Γι’ αυτό, δεν είναι και τόσο απλό να ξεδιπλώσει τις διαφορετικές πτυχές της μέσω μιας συνέντευξης.

 Με βλέμμα που εκπέμπει ειλικρίνεια και αφοπλιστικό χαμόγελο η αγαπημένη ηθοποιός μας μιλά για τη ζωή της. Τα όνειρα και τις επιθυμίες, τα άγχη και τις αναποδιές. Η Μαρία Σολωμού είναι στην καλύτερή της στιγμή: ξέρει τι θέλει, με ποιον θέλει να το μοιραστεί και τι να περιμένει.

«Γεννήθηκα στο Λυκαβηττό, στη Νεάπολη. Ήμουν πολύ ήσυχο παιδί, θα έλεγα κλειστή, εσωστρεφής. Δε με πείραζε που ήμουν μοναχοπαίδι. Ποτέ δε θέλησα αδερφάκι. Όχι ιδιαίτερα κοινωνική. Πάντα καθόμουν στη γωνία. Δεν θυμάμαι να πήγα ποτέ να συστηθώ σε κάποιο παιδάκι, να μπω σε μια παρέα. Μεγάλωσα σε μια πολύ φυσιολογική οικογένεια. Η πιο παλιά μου ανάμνηση είναι οι Κυριακές.

Με τις κολλητές μου φίλες μεγαλώσαμε μαζί. Κάνανε παρέα οι γονείς μας και αναπόφευκτα κι εμείς. Κολλήσαμε και τώρα κάνουν τα παιδιά μας παρέα. Τα καλοκαίρια νοικιάζαμε εξοχικό στη Βάρκιζα ή στη Βουλιαγμένη. Ερωτεύτηκα πρώτη φορά στα δεκατρία, ένα καλοκαίρι στη Βάρκιζα. Τον έλεγαν Τάσο και ήταν δεκαεπτά χρονών. Μεγάλος έρωτας. Από μένα μόνο. Ακόμα μιλάμε. Τον αγαπώ ιδιαίτερα».

Διαβάστε ολόκληρη τηνσυνέντευξη της Μαρίας Σολωμού στο BOVARY.GR

Πηγή:Γυναίκα

Μοιράσου το με τους φίλους σου:

Σχόλια

Σχόλια