Ο Τομ Χανκς κέρδισε τη μάχη με 2 ταμπλόιντ -Απολογήθηκαν για τα δημοσιεύματα για τον γάμο του

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, κέρδισαν τη «μάχη» με δύο ταμπλόιντ, που ισχυρίζονταν ότι το χολιγουντιανό ζευγάρι θα πάρει διαζύγιο.

Τα έντυπα National Enquirer και Star Magazine, που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, είχαν γράψει ότι ο Χανκς χώριζε επειδή ήταν ερωτευμένος με συμπρωταγωνίστριά του, με το ένα δημοσίευμα να κάνει λόγο για την Μεγκ Ράιαν και το άλλο για την Φελίσιτι Τζόουνς. Τώρα, αναγκάστηκαν να απολογηθούν.

Ο γάμος του Χανκς με την Γουίλσον μετρά 28 χρόνια. Οπως ανέφεραν σε δήλωσή τους, στο παρελθόν γελούσαν με τα ταμπλόιντ που προανήγγειλαν το διαζύγιό τους, γιατί τα δημοσιεύματα αυτά δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα

Ομως, με την 29η επέτειό τους να πλησιάζει τον Απρίλιο, το ζευγάρι ανέφερε ότι ο γάμος είναι το θεμέλιο της οικογένειάς τους και ότι τέτοια δημοσιεύματα είναι ψέματα που πλέον δεν μπορούν να ανεχθούν.

Ο Χανκς πρωταγωνίστησε με την Ράιαν στις δεκαετίες του ’90 «Αγρυπνος στο Σιάτλ» και «Εχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας», ενώ η Τζόουνς είναι η συμπρωταγωνίστριά του στη νέα του ταινία, «Inferno».

«Δεν είχαμε πρόθεση να δημοσιεύσουμε ότι ο Τομ Χανκς έχει οποιοδήποτε είδους ανάρμοστη σχέση με την Μεγκ Ράιαν, ή ότι χωρίζει με την Ρίτα Γουίλσον», ανέφερε η ανακοίνωση του Nation Enquirer στην ιστοσελίδα του. Την ίδια ανακοίνωση έβγαλε και το Star Magazine, για το δημοσίευμα ότι ο Χανκς έχει σχέση με την Φελίσιτι Τζόουνς.

Ζωή

Μοιράσου το με τους φίλους σου:

Σχόλια

Σχόλια