Πανελλήνιες 2016 Βιολογία: Θέματα-Απαντήσεις

Διαβάστε τα θέματα και τις απαντήσεις για τη Βιολογία στις Πανελλήνιες 2016.

Σε Βιολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον θα εξεταστούν σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) που δίνουν πανελλήνιες 2016 με το νέο σύστημα (ομάδες προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα (θετικής κατεύθυνσης και τεχνολογικής κατεύθυνσης – κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) στις Πανελλήνιες 2016.

Παράλληλα, σήμερα (27/5), οι υποψήφιοι Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, του κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής (των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-ομάδα Β’, που δίνουν με το παλιό σύστημα), θα εξεταστούν στο μάθημα της Ηλεκτρολογίας στις Πανελλήνιες 2016.

Η δεύτερη εβδομάδα των Πανελληνίων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (28/5), με την εξέταση στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών και στην Οικοδομική, για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα.

Στα ίδια μαθήματα θα εξεταστούν και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος, με επιπλέον μαθήματα εξέτασης τα Βοηθητικά Μηχανήματα ΙΙ και τα Στοιχεία Παθολογίας.

Οι Πανελλήνιες θα ολοκληρωθούν την 1η Ιουνίου με την εξέταση στο μάθημα της Βιολογίας, ενώ οι βάσεις εισαγωγής θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Διαβάστε τα θέματα της Βιολογίας για τις Πανελλήνιες 2016 πατώντας κλικ εδώ.

Διαβάστε τις απαντήσεις στα θέματα της Βιολογίας πατώντας κλικ εδώ (Φροντιστήρια Πουκαμισάς).

Διαβάστε όλα τα θέματα και τις απαντήσεις στις Πανελλήνιες 2016 και ποιο συγκεκριμένα:

Νεοελληνική Γλώσσα-Έκθεση Θέματα-Απαντήσεις Πανελλήνιες 2016.
Νεοελληνική Γλώσσα-Έκθεση Εκτιμήσεις Πανελλήνιες 2016.
Μαθηματικά Κατεύθυνσης Θέματα-Απαντήσεις Πανελλήνιες 2016
Αρχαία Θέματα-Απαντήσεις Πανελλήνιες 2016
Αρχαία Μαθηματικά Κατεύθυνσης Εκτιμήσεις Πανελλήνιες 2016

Φήμες

Μοιράσου το με τους φίλους σου:

Σχόλια

Σχόλια