(Πρωταπριλιάτικη) αποκάλυψη για τους αεροψεκασμούς, από τον Έλον Μασκ, ιδρυτή της SpaceX

Ο Έλον Μασκ αποτελεί πραγματικά μια εξέχουσα προσωπικότητα στον χώρο της αεροδιαστημικής: Ο ιδρυτής της διαστημικής εταιρείας SpaceX (αλλά και, μεταξύ άλλων, της Tesla Motors) εδώ και καιρό κάνει πραγματικότητα το όνειρο των πιο φθηνών πτήσεων προς το Διάστημα, που ελπίζεται πως θα φέρει μια νέα εποχή στα διαστημικά ταξίδια, με τους επαναχρησιμοποιούμενους πυραύλους της εταιρείας του, ενώ στις (γνωστές) φιλοδοξίες του περιλαμβάνεται και μια επανδρωμένη αποστολή στον Άρη, αλλά και ίδρυση αποικίας εκεί (ο ίδιος μάλιστα έχει πει ότι θα ήθελε να πεθάνει στον Κόκκινο Πλανήτη).

Οπότε, ένα πρωταπριλιάτικο αστείο από πλευράς του δεν μπορεί παρά να σχετίζεται με τη συγκεκριμένη θεματολογία, αλλά αυτή τη φορά με μια γερή εσάνς συνωμοσιολογίας, και συγκεκριμένα τους…αεροψεκασμούς.

Όπως έγραψε ο Μασκ, νέα τεχνολογική ανακάλυψη απέδειξε πως τα «chemtrails» (τα ίχνη αεροσκαφών που ερμηνεύονται ως αεροψεκασμοί) είναι στην πραγματικότητα ένα μήνυμα από εξωγήινους που ταξιδεύουν στον χρόνο, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο αποκαλύπτουν το μυστικό της τηλεμεταφοράς.

Στη συνέχεια, εκφράζει την «οργή» του για τους εξωγήινους, που «έχουν όλη αυτή την τεχνολογία, αλλά αγγλικά δεν μιλάνε!».

Πηγή:Gr Viral on Huffington Post Greece

Μοιράσου το με τους φίλους σου:

Σχόλια

Σχόλια