Πώς θα φορέσεις το ένα πανωφόρι πάνω από το άλλο με στιλ

Το layering είναι μια τάση που αγαπάμε. Ειδικά όταν έξω κάνει κρύο και όσα ρούχα κι αν φορέσεις δεν μπορείς με τίποτα να ζεσταθείς.

Το νέο trend που έρχεται να απαντήσει με στιλ στις χαμηλές θερμοκρασίες, δεν είναι καν trend λοιπόν αλλά ο καλύτερος τρόπος να παραμείνεις ζεστή.

Το αποκαλούν double coat trend και είναι αυτό ακριβώς. Συνδύασε δύο πανωφόρια σε ένα λουκ και εντυπωσίασε. Οι fashionistas σε όλο τον το έχουν ήδη δοκιμάσει και μας δείχνουν τον τρόπο να το πετύχουμε κι εμείς. Περνώντας το layering σε άλλο επίπεδο φορώντας το ένα παλτό πάνω από το άλλο. Είναι πολύ απλό και δεν χρειάζεται να το φοβάσαι ούτε όμως και να το υποτιμάς!

Οι πιο σκληροί και παγεροί μήνες είναι μπροστά μας. Το μυστικό λοιπόν είναι να επενδύσεις σε δύο καλά πανωφόρια. Αυτό που θα φορέσεις από μέσα καλό είναι να είναι πιο λεπτό. Τα χρώματα πρέπει να δένουν αρμονικά μεταξύ τους αλλά και με το υπόλοιπο outfit, όπως και οι υφές. Επιτρέπεται να πάιξεις με διαφορετικά μήκη και υφάσματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η εξωτερική στρώση θα καλύπτει την εσωτερική. Αυτή είναι άλλωστε η ουσία του layering…

Δες πώς μπορείς να φορέσεις δύο πανωφόρια και να εντυπωσιάσεις,στο Bovary.gr

Πηγή:Γυναίκα

Μοιράσου το με τους φίλους σου:

Σχόλια

Σχόλια