Τέλος οι πιτσιλιές -Αυτό είναι το κόλπο για να μην πετάγεται το λάδι από το τηγάνι

Αν και δεν είσαι φαν των τηγανιτών (ψέμματα, όλοι είναι), δεν μπορείς να αντισταθείς στην κρούστα που σχηματίζεται στα καλαμαράκια ή στις μελιτζάνες, όταν τις βάζεις στο τηγάνι.

Και να ήταν μόνο αυτά; Από τα λατρεμένα αυγά μάτια μέχρι τα κολοκυθάκια και τις πατάτες, το σαγανάκι, τις γαρίδες και όλα όσα ακουμπάς στο τηγάνι, γνωρίζεις από πριν ότι αυτό το χρυσαφί χρώμα που δίνει το τηγάνισμα, είναι ένας ακόμη λόγος για να περνάς περισσότερες ώρες στην κουζίνα.

Υπάρχει ωστόσο ένα τοσοδά μικρό πρόβλημα (!) που καταστρέφει την κουζίνα και αφήνει το δέρμα σου με εγκαύματα.

Το ελαιόλαδο που πιτσιλάει παντού, πάνω σου, στα έπιπλα της κουζίνας, στο πάτωμα και πολλές φορές μπορεί να φτάσει σε εξωπραγματικά σημεία. 

Διάβασε ποιο είναι το μικρό κόλπο για να μην πετάγεται το λάδι από το τηγάνι στο bovary.gr

Πηγή:iGastronomie

Μοιράσου το με τους φίλους σου:

Σχόλια

Σχόλια