Τρεις αγαπημένοι Eλληνες σεφ προτείνουν 3 ορεκτικά για το γιορτινό τραπέζι

Είναι γνωστό ότι το φαγητό μας φέρνει πιο κοντά. Αν υπάρχει όμως ένα γεύμα μέσα στο χρόνο που έχει τη δύναμη να φέρει στο ίδιο τραπέζι συγγενείς και φίλους αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο. 

Τα επίσημα τραπεζομάντιλα στρώνονται, το καλό σερβίτσιο βγαίνει από τα ντουλάπια, μέχρι και οι χαρτοπετσέτες έχουν γιορτινό theme. Το στήσιμο του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού είναι κανονική τέχνη. 

Κι ενώ η ναυαρχίδα του γιορτινού γεύματος παραμένει το ψητό κρέας που θα επιλεξέτε να βάλετε στο κέντρο, τα συνοδευτικά, οι σαλάτες και τα ορεκτικά είναι οι δευτερεύουσες, πλην απαραίτητες, πινελιές ώστε αυτό το γαστρονομικό έργο τέχνης που ονομάζεται «χριστουγεννιάτικο τραπέζι» να θεωρείται ολοκληρωμένο (και έτοιμο να αναρτηθεί και στα ανάλογα social media). 

Χειροποίητες πίτες, ψητές πατάτες, σαλάτες, ψητά λαχανικά, ακόμα και πλατώ με τυριά είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των συνοδευτικών. Αν, φέτος, θέλετε να εμπλουτίσετε ή να διαφοροποιήσετε το γιορτινό σας τραπέζι, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. 

Εμείς επιλέξαμε τρεις αγαπημένους μας σεφ και μετά από μια διαδικτυακή βόλτα στα site τους (η οποία ήταν αρκετή για να μας ανοίξει την όρεξη), βρήκαμε 3 συνταγές για ορεκτικά που θα συμπληρώσουν ιδανικά το τραπέζι των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς. 

Διαβάστε τι προτείνουν τρεις αγαπημένοι Έλληνες σεφ για ορεκτικά για το γιορτινό μας τραπέζι στο bovary.gr

Πηγή:iGastronomie

Μοιράσου το με τους φίλους σου:

Σχόλια

Σχόλια