20χρονος πήδηξε σε κλουβί με λιοντάρια χωρίς ρούχα για να τον φάνε. Σκληρές εικόνες

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 20χρονου άντρα που πήδηξε στο κλουβί με τα λιοντάρια χωρίς ρούχα για να τον φάνε; Δείτε τις φωτογραφίες.

Μπροστά σε μια σοκαριστική στιγμή βρέθηκαν οι επισκέπτες του μητροπολιτικού ζωολογικού πάρκου στην πρωτεύουσα της Χιλής, Σαντιάγο το πρωί του Σαββάτου όταν ξαφνικά είδαν έναν άνδρα να γδύνεται, να πηδάει τα κάγκελα του κλουβιού με τα λιοντάρια και να προκαλεί τα αιλουροειδή να τον φάνε.

Ο 20χρονος Φράνκο Λουίς Φεράντα αρχικά έβγαλε τα ρούχα του, στη συνέχεια ανέβηκε στην οροφή του κλουβιού και τελικά μπήκε μέσα δίπλα στα λιοντάρια.

Αρχικά τα λιοντάρια δεν του έδωσαν σημασία αλλά όταν ο Φεράντα άρχισε να τα προκαλεί του επιτέθηκαν.

Οι φύλακες του ζωολογικού κήπου που αντιλήφθηκαν το περιστατικό προσπάθησαν αρχικά να απομακρύνουν τα ζώα με αντλίες νερού αλλα όταν αυτό δεν αποδείχθηκε αποτελεσματικό, έριξαν αναισθητικα βέλη τα οποία όμως δεν πέτυχαν τα λιοντάρια αλλά τον Φεράντα.

Μπροστά σε αυτή την εξέλιξη οι φύλακες άρχισαν να πυροβολούν με πραγματικά πυρά σκοτώνοντας τα δύο από τα λιοντάρια.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ο Φεράντα είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας.

Οι ενέργειες πάντως των υπαλλήλων του ζωολογικού κήπου έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις με άλλους να μιλούν για αβλεψίες και άλλους να τους κατηγορούν για υπερβολική χρήση βίας.

Όσο για τον Φεράντα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα στη λεκάνη και το κεφάλι.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον 20χρονο που πήδηξε στο κλουβί με τα λιοντάρια:

Παραξενα – Φήμες

Μοιράσου το με τους φίλους σου:

Σχόλια

Σχόλια